Share
Koala Voice objavili treći studijski album “Woo Horsie”

Koala Voice objavili treći studijski album “Woo Horsie”

Koala Voice su za kraj 2018. bez posebne najave u svijet pustili album “Woo Horsie”. Kako su sami rekli “nonšalantno su ga izvukli iz zadnjeg džepa nošenih traperica.” Woo Horsie je “unikatan projekt, gerila, uz bitnu napomenu da se život ne shvaća toliko ozbiljno. Projekt s punk stavom i pop prizvukom.”

Na albumu koji je producirao Jure Vlahovič i traje malo više od pola sata, nalazi se 11 pjesama.

Koale čeka zanimljiva godina. U siječnju imaju koncerte u Njemačkoj, na ljeto će proći Balkan, a na jesen veliku europsku turneju. Premijera albuma uživo je 14. veljače u Orto Baru u Ljubljani.

Prvi datumi za Balkan dolaze uskoro. Više informacija na Facebooku, Instagramu i službenoj stranici benda www.koalavoice.com.

Koala Voice
Foto: Sasa Huzjak

Biografija:

Slovenski Koala Voice su bend iz malog grada Kisovca koji sa svojom velikom mješavinom indie-punk, pop i disco zvuka već više od četri godine osvaja publiku od Liverpoola, Moskve, preko Zagreba, pa sve do Skopja, Varšave i Tallina. Nakon hvaljenog plesnog i melodičnog prvijenca “Kangaroo’s a Neighbour”, 2017 izašao je studijski uradak “Wolkenfabrik” koji još jednom vraća u fokus zarazni ritam i moćni vokal benda, a producirao ga je Danton Supple, poznat po suradnji s imenima poput Coldplay, Ian Brown ili Morrissey. Album je i portal Muzika.hr svrstao u top 5 regionalnih izdanja, nazivajući Koala Voice bendom kojeg treba slušati i pratiti jer bi ubrzo mogli postati jako veliki.

Nastupi poput prošlogodišnjeg na festivalu Inmusic, onog kao predgrupa za legendarne Pixies Ljubljani, ili na nekima od najboljih festivala kao što su EXIT i Pohoda svakako potvrđuju da se Koala Voice nastup mora vidjeti uživo. 

U 2018. Izdali su Unplugged album u saradnji sa emisijom Izštekani na radiju VAL202, a godinu su završili sa trećim albumom Woo Horsie.

Koala Voice su: Manca Trampus (gitara, vokal), Miha Prašnikar (bubnjevi), Tilen Prašnikar (bas gitara) i Domen Don Holc (gitara)

 

Poveži se: