Kolja

Kolja iduće godine prvi put u Šapcu i Kosovskoj Mitrovici

Muzičar Nikola Pejaković Kolja prvi zakazani koncert u 2020. godini održaće 22. 2. od 22:00 u pivnici “Floyd” u Šapcu, a nastupiće i 23. maja na 18. po redu “North City Jazz & Blues Festival 2020” u Kosovskoj Mitrovici-Zvečanu.

“Svirka, samo svirka. I novi album”, kaže Kolja o planovima za 2020. godinu, tokom koje prvi put u karijeri dolazi u Šabac i Kosovsku Mitrovicu (u kojoj svira u Domu kulture “Trepča” u Zvečanu). Za šabački koncert ulaznica u pretprodaji od sutra košta 900 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara, preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs i u pivnici “Floyd”.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim “Kolja” (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom “Grobovlasnici” (2013) i odlično prihvaćenim aktuelnim “4 Prsta” (2018), sa koga su se izdvojile “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet”, “Svaku noć je isti mrak” i nedavno kao spot “Život je san”.

“Album ‘4 Prsta’ je doneo neku novu publiku i zanimljiv je taj sudar prvog albuma i novih pesama”, kaže pevač i gitarista Kolja. Uz njega nastupaju gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković.

www.facebook.com/events/572950186862297/

Foto: Nemanja Đorđević

Total
0
Shares
Previous Article
(The) Lesser Men - California Dreaming Revisited

(The) Lesser Men u Tvornici promoviraju novi album i obilježavaju pet godina djelovanja

Next Article
Deseto Božićno rokanje u Orahovici uz M.O.R.T. i Kandžiju

10. Božićno rokanje u Orahovici uz M.O.R.T., Kandžiju, Detmeć i druge