Kolja

Kolja najavio koncert u Novom Sadu i novi spot “Život je san”

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je kratki tizer za predstojeći spot “Život je san” sa aktuelnog albuma “4 Prsta”, a dodao je i koncert 6. decembra (22:00) u Domu kulture u Novom Sadu jesenjoj turneji u okviru koje svira 29. novembra u niškom klub “Feedback”, kao i 2. i 3. decembra u “Amerikani” Doma omladine Beograda.

Tizer otkriva da je “Život je san” sniman na ulicama Banja Luke, po kišnom i jesenjem vremenu, a zanimljivo je da se u spotu Kolja pojavljuje u jednom trenutku sa svojim sinom. Spot bi trebao biti uskoro objavljen.

Pred publiku u Nišu, Beogradu i Novom Sadu Kolja se vraća u pravom trenutku – godinu dana od izlaska odlično prihvaćenog albuma “4 Prsta”, sa koga su se izdvojile “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” i “Svaku noć je isti mrak”, i deset godina od “Kolje” (2009), na kome su “I eto udade se ti za konja”, “Da li venem ili zrim” i “Maršala Birjuzova 8”.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo je da gradi kultnim albumom “Mama, nemoj plakati” (2001) a dodatno ga je učvrstio i trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom “Grobovlasnici” (2013). O svojim nastupima kaže: “Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka”.

Ulaznica za koncert Kolje u Domu kulture u Novom Sadu košta 1.000 dinara preko Gigstix-a. Prodaja počinje 7. novembra.

Foto: Lilit Andrić

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article
ABOP-grupa

ABOP 18.1. u Boogaloou promovira novi album "△" (aka Delta)

Next Article
multicultus

MultiCultus predstavlja novi singl ‘Memories’