Share
Koncert sećanja na Kostu iz “Novembra”

Koncert sećanja na Kostu iz “Novembra”

Bendovi koji su u proteklih 26 godina delili binu sa grupom “Novembar” iz Niša, nastupiće na memorijalnom koncertu frontmena ovog benda Gorana Kostića Koste, koji je preminuo ranije ove godine. Svirka “Tako mlad i tako čist” će, kažu organizatori, biti organizovana u dvorištu niške Banovine u petak, 15. septembra.

Koncert u Kostinu čast; promo poster“Atheist rap” iz Novog Sada, “Grupa tvog života” iz Osijeka, “Totalni klošari” iz Niša, samo su neki od bendova, kažu organizatori, koji će u Kostino ime izvesti neke od svojih pesma, a mogući su i gosti iznenađenja.

Na ovom jedinstvenom koncertu nastupiće „bratski“ bendovi i „saborci“ koji su sa Kostom i grupom “Novembar” delili binu i sarađivali u proteklih 26 godina od kako je njegov drugi sastav nastavio putem koji su zagrebački “Studeni studeni” započeli krajem osamdesetih godina u kultnom klubu Kulušić u Zagrebu – rekli su organizatori.

Oni dodaju da će cena karte biti 300 dinara u preprodaji, odnosno, 400 na dan koncerta. Koncert će početi u 18 sati i planirano je da traje do 2 ujutru.

Podsetimo, jedan od osnivača i frontmen niškog pank-rok benda “Novembar” Goran Kostić Kosta, preminuo je juna ove godine, u 51. godini.

juznevesti.com

  1. […] jednodnevnog memorijalnog muzičkog festivala “Tako mlad i tako čist”, kojim se odaje počast Goranu Kostiću Kosti, frontmenu grupe “Novembar”, članovi ovog […]

Comments are closed.