elektricni-orgazam

Kontakt 2020: Električni Orgazam najavio specijalne goste za slavljenički koncert

Električni Orgazam okuplja sve generacije muzičara na koncertu povodom 40 godina benda 19. marta u Kombank dvorani.

Četvrti Kontakt, kako je ranije najavljeno, biće u znaku ,,40 godina Orgazma”, godišnjice najdugovečnijeg beogradskog novotalasnog benda. Električni orgazam je za tu jedinstvenu priliku odlučio da okupi brojne kolege i muzičare, koji su ih pratili tokom decenija.

,,Uspeli smo da okupimo sve generacije muzičara na ovom slavljeničkom koncertu. Jako nam je drago što će tu biti naše drage kolege iz YU Grupe – Žika i Dragi Jelić, Anton i Cane iz Partibrejkersa, kao i Jovec iz originalne postave Orgazma, ali i mlađi prijatelji, koji će u jednom trenutku sa nama podeliti binu i slavljeniči momenat: Damjan Dašić iz grupe Magic Bush, kao i Bojan i Romana Slačala iz benda Artan Lili”, otkriva Srđan Gojković Gile goste, ali i važnu nemuzičarsku gošću.

,,Posebno nam je drago što će sa nama te večeri biti i Duca Marković, koja će otvoriti slavljeničko veče u Kombank dvorani 19. marta. Duca je bila prisutna baš te večeri kada je bend nastao u kafani ,,Mornar”, a posle koncerta grupe Leb i Sol koji smo prethodno zajedno posetili upravo u Domu Sindikata, kako se tada zvala Kombank Dvorana”.

Električni Orgazam dobitnik je Zlatne bubamare za trajne muzičke vrednosti, koja je bendu dodeljena na 23. manifestaciji ,,Zlatna bubamara popularnosti” u Skoplju. Priznanje se svake godine dodeljuje najistaknutijima iz oblasti kulture, muzike, medija, marketinga i sporta u Severnoj Makedoniji i na Balkanu.

***********************
Podsećamo da su ulaznice još uvek dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Foto: Zlatan Lipljanac

Total
1
Shares
Previous Article
Tus-Nua-bend

Tús Nua u srijedu u Vintage Industrial Baru

Next Article
projekat-soul-food-jazz-dzez-muzika-kao-hrana-za-dusu

Projekat Soul food & Jazz: Džez muzika kao hrana za dušu