Share
Kontras predstavio spot za novi singl “AV!”

Kontras predstavio spot za novi singl “AV!”

Niški pank/ska bend Kontras predstavio je spot za novi singl “AV!” kao najavu za drugi album “Smrt svetu” koji će objaviti Mascom Records.

Domaća muzička scena će ovog proleća biti bogatija za Mascom izdanje koje će sigurno uzdrmati čitavu ska i pank scenu. Bend Kontras iz Niša!!!

Dobro je poznato da muzičari u svom radu imaju prostora za kritiku savremenog društva i kontekstualizaciju aktuelnih društvenih problema. Bend Kontras čine upravo takvi mladi i talentovani ljudi,  koji svojom muzikom žele da pošalju jasnu poruku, ali na šaljiv i originalan način. Bend Kontras iz Niša je objavio novi singl “AV!” kao najavu za drugi album “Smrt svetu” koji će objaviti Mascom Records.

Pesma “AV!” najavljuje album “Smrt Svetu” i predstavlja razmišljanja članova benda o dugogodišnjoj realnosti u našem društvu, gde su politika, političari i političke partije bukvalno okupirali gotovo sve medije i postali šoubiznis i marketing.

Bend Kontras je nastao krajem 2012. godine i čine ga Milan Stevanović, Aleksandar Mitić, Petar Milošević, Edin Radončić, Lazar Nikolić i Ilija Stanković. Njihova muzika predstavlja kombinaciju ska i pank zvuka, a tekstovi pesama opisuju viđenje svakodnevice običnog čoveka.

 

  1. […] poslednjih godinu dana objavili su i spot za pesmu “Frankfurt” sa novog […]

Comments are closed.