Kozmodrum

Kozmodrum u Positive Breweryu, dijelimo 2×2 ulaznice

Zanimljiva skupina jazz glazbenika okupljena pod imenom Kozmodrum nastupit će 1. ožujka u sklopu novog koncertnog programa TheSvirka! u zagrebačkoj pivovari Positive Breweryju.

Kozmodrum donosi novi stil, na nekom još neotkrivenom horizontu klupske plesne glazbe, od milja nazvan Organic Dance Music. Strukture preuzete iz elektronskih stilova kao što su techno, house, jungle i dubstep koriste se za stvaranje i sviranje novih skladbi, a u isto vrijeme forma preuzeta iz duge tradicije jazz i fusion glazbe, daje prostor glazbenicima ovog ansambla da ostvare neke sasvim nove spojeve. Glavni utjecaj ovog benda je ipak klupska plesna elektronika koju izvode na najmanje mogući elektronski način, uz korištenje sasvim “tradicionalnih” instrumenata; bubnjeva, gitara, klavijatura.

Janko Novoselić, poznat po radu u grupama Tobogan i TBF, piše i obrađuje glazbu za ovaj ansambl u kojem, u zadnjoj fazi, sjeda za bubnjeve gdje vodi glavnu ritmičnu riječ. U postavi su i Ivan Kapec i Elvis Penava na gitarama, Goran Delač na basu i Hrvoje Galler na klavijaturama, redom glazbenici poznati po svojem radu u vrlo različitim poljima i oblicima glazbe.

Portal Treći Svijet za svoje čitatelje ima 2×2 ulaznice, sve što treba je da podijelite članak na Facebooku i odgovorite na nagradno pitanje koje glasi:

 Na kojoj adresi se nalazi Positive Brewery?

Odgovor pošaljite zajedno sa svojim podacima (ime, prezime) na infotrecisvijet@gmail.com i u naslovu maila napišete “Nagradna igra Positive Brewery”. 

Positive Brewery novo je okupljalište zaljubljenika u vrhunsku glazbu i craft pivo u širem centru grada, točnije u Ivanečkoj ulici 1.

Pridružite nam se 1. ožujka, uživajte u odličnom koncertu na dobrom soundu i iznenadite nepce ukusnim pivom naše pivovare. Vrata otvaramo u 18h od kada se družimo uz ugodnu zvukovnu selekciju DJ-a Pepi Jogarde.

Vidimo se na TheSvirki! u gradu!

Vrata: 18h | Koncert: 21h

Ulaznice: 40 kn u pretprodaji @ http://bit.ly/theSVIRKA1, 50 kn na ulazu

Facebook event: http://bit.ly/KozmoPB

Total
1
Shares
Previous Article
Lana Janjanin Dina Rizvić Miracles

Lana Janjanin i Dina Rizvić s Jazz orkestrom HRT-a u Lisinskom promoviraju "Miracles"

Next Article
Paprika Korps

Paprika Korps 18. travnja u Vintage Industrialu