Share
Kristali 15. decembra u Domu omladine Beograda

Kristali 15. decembra u Domu omladine Beograda

Metropolis Music sa ponosom predstavlja koncert benda KRISTALI u petak 15. decembra od 21h u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda, povodom reizdanja albuma Dolina ljubavi (Metropolis Records 1997) koji slavi 20-ti rođendan.

Bend će uživo izvesti  kompletan album „Dolina ljubavi“ kao i hitove sa ostalih albuma. Kristali nastupaju potpomognuti brojnim gostima i prijateljima.

Organizator koncerta i izdavač reizdanja je Metropolis Music. Nakon koncerta, publika će biti u prilici da se druži sa članovima benda, koji će potpisivati diskove, koje će fanovi moći da nabave po promotivnoj ceni.

Kristali

Ime grupe “Kristali” ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Članovi ovog sastava kažu da je ime optimistično, baš kao i njihova muzika i stav prema životu.

“Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze ovo ime nam sve više i više odgovara”, kažu oni.

Članovi benda su: Dejan Gvozden (vokal, gitara), Bojan Marjanović (gitara), Jovan Petrović (bubanj), Marko Orlović (bas gitara), Andreja Bucan (saksofon), Sava Matić (truba).

Ulaznice se mogu nabaviti na Blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 800 dinara.

Dođite da isKRISTALIšemo zajedno!