Share
Kristali objavljuju reizdanje albuma “Dolina ljubavi”

Kristali objavljuju reizdanje albuma “Dolina ljubavi”

U sredu 22. novembra u sedištu izdavačke kuće Metropolis Music, potpisan je ugovor o reizdanju albuma “Dolina ljubavi” grupe Kristali povodom 20 godina od objavljivanja ovog ostvarenja. Jubilej će uokviriti i veliki koncert Kristala 15. decembra u sali Amerikana, Doma omladine Beograd.

Davne 1997. godine kultna grupa Kristali  je objavila svoj drugi studijski album “Dolina ljubavi” za Metropolis. Album je objavljen na kaseti i CD-u. Na ovom albumu gostovali su basista Aleksandar Balać (Block Out), saksofonista Aleksandar Tomić i Rambo Amadeus koji je svirao akustičnu gitaru u pesmi “Sad se svega sećam”. Za ovu pesmu snimljen je i video spot koji možete pogledati na youtube kanalu Metropolis Music Serbia.

U malo izmenjenom sastavu, na čelu sa frontmenom i jednim od osnivača grupe, Dejanom Gvozdenom, grupa Kristali obradovaće svoje fanove reizdanjem ovog albuma koji je i dalje omiljeni među ljubiteljima pop-rok muzike  kao i velikim koncertom 15. decembra u Domu omladine Beograd!

Foto: Saša Mihajlović

  1. […] petak 15. decembra od 21h u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda, povodom reizdanja albuma Dolina ljubavi (Metropolis Records 1997) koji slavi 20-ti […]

Comments are closed.