Share
Kultni Idoli u ediciji ‘Greatest Hits Collection’

Kultni Idoli u ediciji ‘Greatest Hits Collection’

VIS Idoli, osnovani davne 1980. godine, u samo četiri godine postojanja i s tri objavljena albuma osigurali su svoje mjesto u panteonu pop rock glazbe. Od objave prvih singlova, „Maljčiki” i „Retko te viđam sa devojkama”kao i danas kultnog Paket aranžmana, Idolima je bio zagarantiran uspjeh. To se i potvrdilo njihovim prvim EP-jem„VIS Idoli” koji ih je lansirao u sami vrh novog vala. „Zašto su danas devojke ljute”, „Ime da da”, „Devojko mala” i  „Malena” danas su rock evergreeni u kojima ćete moći uživati slušajući ovu kompilaciju.

Osim pjesama sa sva tri albuma Idola: „VIS Idoli”, „Odbrana i poslednji dani” koji se redovito nađe pri samom vrhu najboljih albuma u povijesti diskografije ovih prostora i „Čokolada”, tu je i izbor pjesama objavljenih na soundtrack albumu za film „Šest dana juna”. Kompilaciju s 22 hita Idola otvara njihov najveći hit – „Maljčiki”, a zatvara predivna balada „Malena”.

Ovo sjajno izdanje opremljeno je fotkama Goranke Matić, jedne od najpoznatijih beogradskih fotografkinja, te će tako sve ljubitelje Idola obradovati poster Idola – Vlada Divljan, Srđan Šaper, Zdenko Kolar i Nebojša Krstić bili su i ostali idoli jednog vremena koje je prošlo, ali koje je ostalo zapamćeno kao najsjajnije razdoblje diskografije ovih prostora. Upravo je „Greatest Hits Collection” Croatia Recordsa edicija koja to zorno dokazuje.

Album „Idoli – Greatest Hits Collection” po cijeni od 69 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima: