Kurve Na obali sreće

Kurve sutra u Elektropioniru

Zagrebački bend „Kurve“ će u sklopu svoje evropske turneje, na kojoj promovišu novi album, nastupiti u petak 23. novembra u klubu „Elektropionir“ u Beogradu.

Posle odlične svirke u maju, „Kurve“ se vraćaju u glavni grad Srbije. Album koji promovišu predstavlja kolekciju prethodna tri digitalna EP izdanja, i prvi nosač zvuka koji je bend izdao. „Kurve“ su pravo osveženje na pank sceni Balkana, i po mišljenju kritike odskaču od ostalih svojim galopirajućim ritmovima, interesantnim i surovim tekstovima, popločanim elementima rokenrola.

Na binu Elektropionira će se takođe to veče popeti i beogradski mornari SUS već ustanovljeni garažni pank ’n’ roll bend, koji je prošle godine izbacio vinilno izdanje, album „Slepi putnik“ koji je izašao za diskografsku kuću „Odličan hrčak“, a ovo im je prvi nastup na domaćem terenu nakon još jedne evropske turneje na kojoj su bili u septembru. Da ceo događaj bude kompletna fešta potrudiće se bend „sv.Pseta“ mladi instrumentalni dvojac, koji svira fuziju nabijenog bluza, garaže i post punka. Bend je zvanično krenuo sa radom 2017. godine ali su članovi benda ispekli zanat u mnoštvu grupa u ranijem periodu.

Početak koncerta je najavljen za 21 sat a karte se mogu kupiti na ulazu po ceni od 300 dinara.

Total
0
Shares
Previous Article
Centurion

Centurion najavljuje novi singl i nastup povodom desetogodišnjice benda

Next Article
zvuk oluje Darko Rundek & Ekipa

Rasprodan koncert Darka Rundeka i Ekipe u Tvornici kulture