Money-Heist-Season-4

‘La Casa de Papel’: Predstavljen trailer za četvrti dio Netflixovog serijala

Četvrtu sezonu španjolskog hit serijala u režiji Álexa Pinae La Casa de Papel (na engleskom jeziku, Money Heist) od 3. travnja ćemo ponovno moći pratiti na streaming servisu Netflix, a da je uzbuđenje oko sudbine omiljenih negativaca na vrhuncu, otkriva i trailer predstavljen prije nekoliko dana. Kaotični je serijal među najpopularnijima na toj platformi, a brojni fanovi, među kojima se ubrajaju i članovi BURO. redakcije, odmah su počeli analizirati video koji traje nešto duže od dvije minute u potrazi za informacijom više.

Trailer započinje tamo gdje je treća sezona okončana – Nairobi se bori za svoj život, Lisbon je pod nadzorom policije dok im je Profesor je umaknuo i trenutno je u bijegu. Novi neprijatelj odmetnutog društva je šef osiguranja guvernera centralne španjolske banke, Gandia koji se uspio osloboditi okova i onesposobiti nadzorne kamere. Problemi nastaju kad uspijeva sabotirati pljačku i lopove bacivši granatu u lift u kojem su Rio i Denver te uhvativši Tokio.

Najveće iznenađenje, doduše, je kadar u kojem je pojavljuje Berlin, jer se postavlja pitanje postoji li mogućnost da je preživio ili se samo radi o retrospektivnoj sceni. “Ovo je više od obične pljačke, i ti to dobro znaš”, poručuje Palermo Profesoru na kraju trailera koji završava porukom – “Neka kaos započne”.

La Casa de Papel je postao instantni hit na Netflixu s tim da su se prva i druga sezona emitirale na španjolskom televizijskom kanalu Antenna 3, a streaming div ih je otkupio i producirao još dvije sezone. Treća je sezona doživjela ogroman uspjeh s 34 milijuna gledatelja na dan premijere, a premijera četvrte sezone je jedna od najočekivanijih na najuspješnijem servisu, prenosi Buro247.

Total
14
Shares
Previous Article
Samostalni referenti

Samostalni referenti na novosadskom Blokstok Festivalu

Next Article
Gogol Bordello

Gogol Bordello gypsy punk karavana stiže na INmusic festival #15