Share
Lagana sreda predstavila novi spot pobedničke pesme 5. Bunt rok festivala

Lagana sreda predstavila novi spot pobedničke pesme 5. Bunt rok festivala

Uspešna saradnja „Bunt Rok Festivala“ RTS-a  i  „Centra Millennium“ iz Vršca traje već dve godine. U prostoru „Studio“, šansu da nastupe i predstave svoje stvaralaštvo pred vršačkom publikom dobili su brojni bendovi sa Bunt Rok Festivala.

Jedna od nagrada za pobednički bend je audio snimak celog koncerta, kao i live spot sa tog nastupa. Bend „Lagana Sreda“ je ovom prilikom dobio dva spota za pobedničku pesmu 5. Bunt Rok Festivala (2019.) „Sva je sve“ , koju trenutno promovišu.

„Svaka bina ima svoju energiju koju bend prepozna ako zaista iskreno izlazi pred publiku. Jedna od posebnih jeste scena prostora Studio Centra Millennium. Publika, koja je takođe prepoznala našu energiju doprinela je našem nastupu koji je majstorski sačuvan na ovom video spotu. Smatramda je svaki nastup izuzetno važan, a za bend koji tek počinje je još važnije da taj nastup ostane zabeležen. Samim tim poklon kao ovaj koji smo pobedom zaslužili, ima naročitu težinu, jer sad svi mogu da osete našu energiju ali je i istovremeno i nama samima značajan- za dalji razvoj i izvođačko napredovanje benda. Veoma smo zahvalni domaćinima u Vršcu, pružili su nam neverovatno iskustvo, kako na bini, tako i van nje.“ utisci su Stefana Niketića, frontmena benda „Lagana Sreda“.

(„Sva je sve“ Lagana sreda- pobednička pesma 5. Bunt Rok Festivala RTS-a)

Uskoro očekujte još jedan spot ovog benda, u produkciji „Centra Millennium“ za pesmu „Esidov bluz“.