Share
Lake Fest 2019: Počela prodaja ulaznica u Crnoj Gori

Lake Fest 2019: Počela prodaja ulaznica u Crnoj Gori

Prodaja ulaznica za 9. izdanje LAKE FEST-a, koji će se održati od 08. do 10. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću počela je danas u Crnoj Gori. Karte se mogu kupiti u Nikšiću u NK pabu (ulica Manastirska) i Podgorici u Montenegro caffe pabu (Njegoševa ulica).

Cijena komplet ulaznica iznosi 25,00eur, dok je cijena jednodneve ulaznice 10,00eur.

Podsjećamo da posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio, a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba

Ovogodišnji učesnici festivala su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, Tbf, Zeljko Bebek, Dog Eat Dog, Nikola Vranjković, Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Stampa, Punkreas, Prti Bee Gee, Gramophonegie, Ki, Aklea Neon, Kolja, Artan Lili, Kerber, Najda I Smak Tribute I Love Hunters

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Generalni sponzori LAKE FEST-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me
i zvaničnoj Facebook stranici Lake Fest