Larska promoviše debi album Cant Steal It u Domu omladine u Kragujevcu

Larska i Reflection ovog petka u Domu omladine Kragujevac

Kragujevački bend Larska i sastav iz Gornjeg Milanovca Reflection nastupiće u petak, 6. marta, u 21:30 časova u Domu omladine Kragujevac.

Larska

Kragujevački trio koji kombinuje različite uticaje (stoner/ grunge/ psych/ desert rock) u neobičnoj postavci – bubnjevi i dve bas gitare. Njihov masivni zid zvuka uz pregršt upotrebe efekata u osnovi podseća na dobro poznate sastave iz 70ih i 90ih (Floyd/ Kyuss/ Melvins/ Sabbath/ AIC/ Nirvana), no Larska uspeva da dokazanim formulama doda lični pečat uz svež i drugačiji pristup. Larska svojim debi albumom „Can’t Steal it“ 2019. pokazuje da ima zreo i izgrađen stil, a pohvale stižu sa svih strana, čemu svedoče brojne strane i domaće recenzije u kojima možete pročitati da je po svim parametrima “Can’t Steal it“ vrlo kvalitetan album, po Balkanrok redakciji “Can’t Steal It” se našao na listi “Top 25 regionalnih albuma 2019.”, Helly Cherry Webzine je takođe album svrstao u svoju godišnju listu “50 regionalnih izdanja po kojima ćemo pamtiti 2019.”, i ne treba zaboraviti, da je ovaj prvenac okačen i na jednoj od najvećih Youtube platformi koja promoviše stoner/doom muziku “Stoned Meadow of Doom”, a nakon objavljivanja album je doživeo i radijsku premijeru, emitovan na radio talasima u regionu ali i u Poljskoj, Mađarskoj, Nemačkoj, Ukrajni, Holandiji (na top listi, rame uz rame sa “velikanima” – “Elder” / “Valley of the Sun”..).. i više od nedelju dana bio na samom vrhu top liste radija-Houston, Texas US.

Nakon nedavnog nastupa u Beogradu se bendom “Stoned Jesus” i nastupa na “Hali Gali” showcase-u,i nizom koncerata – Niš, Gornji MIlanovac, Novi Sad, Požarevac, Zaječar, bend je za kragujevačku publiku spremio setlistu koja bi zaokružila nedavno objavljeni album, koji će biti dostupan i u fizičkom izdanju – CD izdanje i izdanje na kaseti.

• Luka Stoisavljević – bas i vokal
• Dušan Lazić – bubanj
• Dusko Djed Jovanovic – bas

Reflection

“Reflection” je emotional melodic hardcore punk bend iz Gornjeg Milanovca osnovan 2017. godine.
Nedavno su objavili debi album “Different Paths”, Pored fizickog izdanja prvenca ( za sada na CD-u ) , na merch-u vas ocekuju nase majice i printovi. Tu ce biti i InYourHands distro kutija sa knjigama, fanzinima, art printovima,stikerima…( koja za cilj ima kako sirenje hc/punk kulture kod nas tako i kao podrska i pomoc raznim bendovima i umetnicima.

• Jovan Lješević – vokal
• Miloš Banašević – gitara
• Miloš Radosavljević – bas
• Nikola Jovanović – bubanj

Ulaznice u pretprodaji 300 rsd , na dan koncerta 500 rsd

Prodajna mesta:

 

Total
0
Shares
Previous Article
Kanda, Kodža i Nebojša Tako volim da živim

Kanda Kodža i Nebojša koncertom u Elektropioniru najavljuju četvrti Kontakt

Next Article
quasarborn-a-pill-hard-to-swallow

Recenzija albuma | Quasarborn – „A Pill Hard To Swallow“