Share
Lauryn Hill nakon pet godina objavila novu pjesmu – “Guarding the Gates”

Lauryn Hill nakon pet godina objavila novu pjesmu – “Guarding the Gates”

Već neko vrijeme nismo čuli glazbene novosti od Lauryn Hill, nekadašnje članice megapopularnih The Fugees. Iako karizmatična Lauryn redovito nastupa i aktivna je na glazbenim festivalima diljem svijeta te u nekim novim suradnjama kao što je ona s Kanye Westom, njezin album “The Miseducation of Lauryn Hill” iz 1998. godine ipak je ostao njezino debitantsko i jedino solo albumsko ostvarenje.

Ovih dana, poznata američka izdavačka kuća Motown izdala je soundtrack za film “Queen & Slim”, a to znači da su predstavili i novi solo singl Lauryn Hill. Nova pjesma drage nam Ms. Lauryn pod imenom “Guarding the Gates” romantična je balada napisana za spomenuti film koji u američka kina stiže u studenome te je aktualna filmska vijest ovih dana na američkom kontinentu. Njezin novi singl također je stigao nakon pet godina pauze po pitanju snimanaj novih glazbenih materijala, prenosi Buro247

Romantična triler priča “Queen & Slim” na tragu je slavnih kriminalističkih filmova na rubu zakona kao što su “Bonnie & Clyde” i “Thelma & Louise”. Protagoniste glume Daniel Kaluuya i Jodie Turner-Smith, a u filmu se još pojavljuju Bokeem Woodbine, Chloë Sevigny, Flea, Sturgill Simpson i Indya Moore. Redateljski debi ovim filmom ostvarila je hvaljena Melina Matsoukas.

Foto: (Harry Durrant/Getty Images)