Share
Legendarni Kojoti za završnicu 21.HaGeeF-a

Legendarni Kojoti za završnicu 21.HaGeeF-a

HaGeeF najavljuje headlinera završnice 21.sezone najdugovječnijeg demo festivala u Hrvatskoj. Legendarni Kojoti zasvirat će 13.svibnja u ZCUK Regenerator uz pobjednike prošle i nove sezone festivala.

Kojoti, jedni od nositelja Fiju Briju generacije koji su svojom eksplozivnom energijom protutnjali glazbenom scenom 90-ih godina i obilježili generacije glazbenih entuzijasta svojim hitovima “Sto milja daleko od nje”, “Razuzdan i lud”, “Izgubljen u svemiru”, “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Zajaši zmaja”, “Halucinacija” i “Trese, lupa, udara”, vratili su se pod reflektore nakon dugih 17 godina i to u svojoj najjačoj postavi – Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas), Bobo Grujičić (bubanj).

Nakon trijumfalnog povratničkog koncerta u zagrebačkom Boćarskom domu gdje su osvojili nove generacije fanova, nošeni valom jedne pozitivne, probuđene r’n’r energije Kojoti nastavljaju niz svirki.

Jedna od prvih postaja probuđenih Kojota je i završna večer 21.sezone HaGeeF-a, u subotu 13. svibnja u ZCUK Regenerator u Zaboku!

Dvadeset i jednu godinu poslije, nakon što je 1996. grupa entuzijasta pokrenula ‘Hrvatski glazbeni festival’, popularni HaGeeF ide dalje i nastavlja svoju ‘borbu’ za što kvalitetnije predstavljanje nove hrvatske glazbene scene.

Kao i prošle godine dvadesetak najboljih bendova zasvirat će na regionalnim finalima tijekom ožujka i travnja, a pet najboljih zasvirat će u velikom finalu 11.svibnja. Pobjednik 21.HaGeeF-a svoju će nagradu preuzeti na, tradicionalnom, završnom koncertu i tulumu u Zaboku u subotu 13.svibnja.

Pobjednik će, osim tradicionalnog „Ha|Ge|eF – Kamena temeljca“, osvojiti objavljivanje EP ili LP albuma, što će pratiti odgovarajuća HaGeeF PR podrška, a zasvirat će na hrvatskim i regionalnim festivalima, te na mini turnejama u Švedskoj i Velikoj Britaniji.

Tekst natječaja pročitajte na ovom linku.

info@hgf-zabok.net www.hgf-zabok.com