Legendarni Massacre dolazi u prestonicu Hrvatske

Legendarni Massacre dolazi u prestonicu Hrvatske

Abyssal Booking i Nasty Events u saradnji s zagrebačkim klubom Močvara vam s izuzetnim zadovoljstvom predstavljaju još jedno otvaranje vrata pakla uz još jednu floridsku death metal poslasticu, kultni bend, Massacre!

Davna je 1984., mjesto je Tampa, Florida. Par lokalnih klinaca koji ni najmanjeg pojma nisu imali da će pojam “floridski death metal” biti ovo što su upravo oni napravili. I to kakvih klinaca? Opet možemo o legendama ovdje, a jedna je ta da su bend napravili tipovi koji su zajedno s Chuck Schuldinerom bili u prvim inkarnacijama ni manje ni više nego benda Death. Ali, nije samo Death tu bitan. Članovi Massacrea su muzičari koji su svirali u cijelom spektru legendarnih metal bendova poput Obituary, Six Feet Under, Nasty Savage, Hate Plow itd.
Da sada sve ne nabrajamo, znate i sami da postoje metal arhive gdje ukoliko pronađete Massacre, stvarno se možete izgubiti u bespućima bendova u kojima su članovi i bivši članovi bili.

Bend je vlasnik jednog od najboljih death metal izdanja uopšte, a to je “From Beyond” iz 1991. godine. Snimljen u Morrisound studiju kod braće Morris, a cijela ekipa koja je učestvovala na tom albumu je prije toga bila u Deathu. Naravno, najbolje za kraj, Scott Burns koji je zaslužan za prepoznatljivi zvuk floridskog death metala je upetljao svoje prste u to i dobili smo klasik žanra.

Predgrupe su Defiant iz Požege/Zagreba/Koprivnice koji svira death metal, te Necrosy iz Italije, koji sviraju metal.

Cijena ulaznice u pretprodaji će biti 22 evra, na dan koncerta će biti 25 evra.

NAPOMENA ORGANIZATORA!!! Kao što smo to i radili do sada, ekipa koja ima manje od 18 godina ima besplatan ulaz na sve naše koncerte. Dođite pogledati ove legende da vam pokažu kako se death metal prije svirao kada nije bilo ove moderne produkcije, te kada su stvari bile puno jednostavnije. Za tu lovu što uštedite, radije si kupite majicu od benda jer nam je svima uvijek drago vidjeti mlađu ekipu kako na sebi ima majicu od zajebanog metal benda

Total
0
Shares
Previous Article
I Am Morbid predvođen Dave Vincentom i Sandovalom dolazi u Zagreb

I Am Morbid predvođen Dave Vincentom i Sandovalom dolazi u Zagreb

Next Article
ša fest 2023-min

ŠA fest: U Prijedor stižu Goblini, Zoster, Ritam nereda, Vojko V...