Share
Let 3 večeras na Žujinim svirkama online

Let 3 večeras na Žujinim svirkama online

Žuja nastavlja sa svojim svirkama, a ove će srijede na njihovoj stranici zasvirati Let3.

Nakon Nene Belana&Fiumensa, koji su prošlog vikenda oduševili fanove na Žujinoj Facebook stranici, Žuja nastavlja sa svojim svirkama. Tako će u srijedu, 1. travnja, od 20 sati na Žujinoj Facebook stranici zasvirati legendarni riječki rock bend Let3.

„Ovo sve pomalo podsjeća na apokalipsu i svatko ima neki svoj način na koji se nosi s novim okolnostima. Ono što je najvažnije je da budemo odgovorni i ostanemo u svojim gajbama. Mi se tog slijepo držimo. Bez iznimki. Žujine svirke su pravo osvježenje i super ideja koju smo rado podržali. Pratite svirku, možda ćemo visiti s plafona, možda nećemo, ali dat ćemo sve od sebe da vas zabavimo“, najavio je legendarni Mrle.

Reakcije na prvi koncert su bile sjajne i na tom valu pozitive Žujine svirke nastavljaju dalje. Ideja je da se koncerti održavaju jednom tjedno u narednom periodu. „Baš je bila dobra vibra na Neninom koncertu. To nam je bio primarni cilj. Hvala sjajnom Neni Belanu&Fiumensima.

Iz Zagrebačke pivovare kažu da su reakcije na prvi koncert bile sjajne i na tom valu pozitive Žujine svirke nastavljaju dalje – ideja je da se koncerti održavaju jednom tjedno u narednom periodu.

Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke Pivovare, rekla je da su nakon Nene Belana na redu “uvijek zabavni i nepredvidljivi” Let3, poručivši da se taj “spektakl ne isplati propustiti”.

#OstajemuGajbi Žujine svirke i sve novosti pratite na Žujinoj Facebook stranici.