Share
Letu Štuke i Mostar Rock School u petak na velikom koncertu u Mostaru

Letu Štuke i Mostar Rock School u petak na velikom koncertu u Mostaru

Letu štuke nakon regionalne koncertne promocije albuma u Zagrebu, Ljubljani, Beogradu i Sarajevu dolaze u Mostar gdje će u organizaciji Rock škole Mostar 21.06. u OKC ‘Abrašević’ od 20:30 sati predstaviti svoj četvrti studijski album ‘Topla voda’.

Samim time će se, uz podršku Grada Mostara i OSCE-a, obilježiti i Svjetski dan glazbe, te ovim velikim koncertnim događajem zaključiti sedma Rock školska godina, priopćeno je iz Rock škole. Letu Štuke su krajem 2018. godine objavile dugoočekivani album kojeg je, kako kritika, tako i publika objeručke prihvatila te upoznala kroz sad već potvrđene hit naslove ‘Bože zdravlja’, ‘Supermarket’, ‘Topla voda’, te ‘Zemlja gori’ na kojoj je uspostavljena suradnja s Dubiozom kolektiv. Dosadašnja regionalna promocija albuma polučila je veliki uspjeh gdje ih je publika ispratila ovacijama što ne sumnjamo da će se ponoviti i pred publikom u Mostaru.

”Rock je došao iz subkulture i vremenom mutirao u čuvara urbane kulture i temeljnih vrijednosti bivšeg sistema. Ovaj sistem donosi nove vrijednosti, rekao bih suprotne od onih. Takvom marginaliziranom rocku u svakom slučaju treba Mostar Rock School. Ne toliko zbog njega samog koliko zbog generacija koje dolaze. Kakve god bile njegove dalje mutacije, rock će ostati zvučna slika individualne slobode nasuprot psihologije stada. Raduje me to što neke mlade ljude zanima rock. To je znak da nije sve otišlo u p.opulizam i m.aterijalizam. Volio bih da se taj rast nastavi. U svakom slučaju neophodno je da se netko bavi edukacijom mladih u tom smislu. Zato podržavam Rock školu”, kaže frontman Letu Štuke, Dino Šaran.

Osim Letu Štuka, na koncertu će zasvirati i polaznici Mostar Rock School. ”Podržite ih i vi svojim prisustvom na koncertu, te uživajte u nezaboravnom provodu sa Letu Štuke”, pozivaju iz Rock škole.

Foto: Tarik Zahirović