Share
Light Under The Black Mountain objavili novi singl “Wake Up The Flame”

Light Under The Black Mountain objavili novi singl “Wake Up The Flame”

Kotorski bend Light Under The Black Mountain predstavio je novi singl “Wake Up The Flame”, kojim najavljuju debi album.

“Pjesma Wake up the flame je kao I većina naših pjesama svoj put započela od muzike koju je napisao gitarista I osnivač benda Kristijan Đuranović, dok je tekst napisao naš bubnjar Željko Samardžić Žeks. Pjesma govori o osobi koja je izgubila svoj put, ali je očinska figura koja joj se javlja u snovima vadi iz ponora života I pomaže joj da u sebi pronađe snagu,plamen koji je podstiče da nastavi dalje,” kazao je Radovan Čeprnić.

Kao i na prvom singlu Breakin the blues snimak i mix je radio Mihailo Miha Radonjić iz podgoričkog M Sound studija, mastering je radio Predrag Pejić, DoReMi Production Novi Sad, a YouTube animaciju je radio Zorislav Knežević Zock.

Oba singla su odlično prihvaćena u regionu i bendu otvaraju mogućnost za veliki broj nastupa. Nakon objave albuma koja se planira za proljeće ove godine, bend planira i turneju kojim bi isti album promovisali u Crnoj Gori I regionu.

Light Under The Black Mountain čine: Kristijan Đuranović – gitara, Branko Rajačić – vokal, Danijel Petkovski – usna harmonica,vokal, Željko Samardžić – bubnjevi, Petar Šuković – bass i Radovan Čeprnić – gitara.