Share
Lika Kolorado po prvi put na Akustici

Lika Kolorado po prvi put na Akustici

Nakon otvorenja nove sezone uz Mel Camino, program Akustika nastavlja sa svojim svirkama. U utorak 17. listopada na malenoj pozornici glazbene knjižare nastupit će skupina Lika Kolorado. Na Akustiku stižu po prvi put, i neposredno prije nastupa na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a!

Zagrebačka četvorka svoju glazbenu priču stvara od 2016. godine, i to u sastavu kojeg čine Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj).

Kako sami kažu “bend je rezultat prošlih pokušaja, s vremenom pohvataš što želiš od sebe, i od muzike koju radiš. Skupi se toga – pjesama, uglavnom”. A oni su skupili pospane pjesme, koje su provele koju dekadu u prašnjavim ladicama, i odavno odustale od nade da će ugledati mikrofon ili pokoji instrument. S vremenom su se ponovno zaljubili u te pjesme, kao i u binu i bacili se na stvaranje pjesama koje govore ‘o onim stvarima koje bi drugi bacili pod sag – nesigurnosti, nesavršenosti, jalu, ljubomori, mržnji, muljanju, strahu, i u činu urlanja u majk…Samo veselje, to je elan”.

Kao singlove s pratećim videospotovima predstavili su pjesme “Kralj”, “Smiješ zaurlat” i “Sigurno”, a trenutno marljivo rade na svom debitantskom albumu. Dio potpuno novih pjesama publika će imati priliku čuti u akustičnom izdanju, u Rockmarku, na dan njihova akusticiranja.

Leave a Comment