Share
M.O.R.T. početkom novembra stiže u Beograd, Novi Sad i Rumu

M.O.R.T. početkom novembra stiže u Beograd, Novi Sad i Rumu

Grupa M.O.R.T. priprema koncerte u Beogradu, Novom Sadu i Rumi – 8.11. Novi Sad, 9.11. Beograd, 10.11. Ruma

Svoj album ,,Tužna kocka” na omotu su predstavili kao nasmejanu piramidu. Njihov upravo objavljeni album oslikava čoveka koji trči… u mestu… “Standing Runningman”.

M.O.R.T. je bend čiji su potezi uvek neočekivani, ali nikad iznenadni. Svu energiju štede dok ne izađu na binu. A na njoj se onda desi ekplozija: buka koju proizvode pretvara se u otrežnjujući zvuk! Nije retko da na sceni ostanu doslovno i goli i bosi – publici se predaju celi!

M.O.R.T. je bend koji mora da se doživi uživo! A tri je prilike za to:

  • 8. novembar – Gerila Bar, Novi Sad
  • 9. novembar – Elektropionir, Beograd
  • 10. novembar – BukaPodRumom, Ruma

,,Očekujte energetski proboj, muzičko nevreme praćeno grmljavinom, dislociranje glasova, povremenu vrtoglavicu i seks”, tako momci iz grupe M.O.R.T. opisuju svoj novi album, “Standing Runningman”, koji je upravo objavljen, a tako će biti i u Gerila Baru u Novom Sadu 8. novembra, u beogradskom Elektropioniru 9. novembra i u Rumi, u klubu Buka PodRumom 10. novembra kada ga i uživo budu promovisali u kombinaciji sa teškom artiljerijom numera sa prethodna tri izdanja.

Pre nego što doputuju iz Sinja u Srbiju, M.O.R.T. će predstaviti i novi spot za pesmu “We Are Born” sa pomenutog albuma “Standing Runningman”. Novim video radom veličaju nonšalantnost, spontanost života i plesa – ples života. Premijera novog video singla najavljena je za 6. novembar.

Pre nego što zaplešete sa njima u Beogradu, Novom Sadu ili Rumi, pratite M.O.R.T:

Foto: Dominik Belančić

  1. […] Novi spot za pesmu “We Are Born” prezentovali su tik pred dolazak u Novi Sad, Beograd i Rumu: […]

Comments are closed.