Share
Magnar objavio svoj prvi singl “Fatamorgana”

Magnar objavio svoj prvi singl “Fatamorgana”

Zagrebački hard rock sastav Magnar predstavio je debitantski singl “Fatamorgana”.

Magnar je hard rock band iz Zagreba koji se u ovom sastavu okupio u studenom 2018. godine. Neki od članova banda znaju se od djetinjstva, te su postupno skupljali ostale dok se nije okupila ova konačna postava koja kreće sa aktivnim autorskim radom. Band je vokalno predvođen Noom Rupčićem, finalistom RTL-ovog showa „Zvijezde 2018.“.

Na Zvijezdama, Noa upoznaje sa Juricu Jelaču, također jednog od kandidata showa i ritam gitaristu banda, te mu Jurica nudi mjesto glavnog vokala, na što Noa i pristaje. Lead gitarist i pisac većine tekstova i glazbe je šesnaestogodišnji Ante Škurla, dok Ivan Penava svira bass gitaru te Alexander Malis bubnjeve.

Prvi single Fatamorgana band objavljuje 18. veljače 2019. godine. Producent singla je Ivan Mihaljević – gitarist i vokal benda Side Effects. Video spot potpisuju Noa Nikolic i udruga Kaooosss.

“Drago nam je što nam se pružila prilika da ostvarimo ono što smo i zamislili za početak ove godine. Žanr kao takav nije nuzno najprrihvaceniji i publika za njega je manja, ali se nadamo da ce ljudi koji vole takvu glazbu prepoznati naš trud i pomoći nam da idemo naprijed sa novim pjesmama. Osim Fatamorgane, band u pripremi ima još pjesmama koje su spremne za snimanje i koje se nadamo objaviti kao singlove, koje bi objedinili u album kada će nam mogućnosti to dopustiti,” rekli su iz benda za Treći Svijet.