Share
Majdan objavio spot za pesmu “Mojih misli ples”

Majdan objavio spot za pesmu “Mojih misli ples”

Niški bend Majdan predstavio je i treći spot sa aktuelnog debitantskog albuma „Minimum sličnosti, minimum razlike“. Pesma “Mojih misli ples“ je jedna od devet numera koja se nalazi na ovom albumu objavljenom za Metropolis Music.

Bend Majdan je nastao pre nepune dve godine, tačnije 1. aprila 2017. Od samog starta, momci su imali jasnu viziju svog autorskog rada i zvuka koji žele da postignu. Paralelno sa zvučnim radili su i na građenju svog vizuelnog identiteta, pre svega kroz video spotove za singlove ”To nisam ja” i ”Zubi”.

Za treći video-singl sa albuma ”Minimum sličnosti, minimum razlike” pod nazivom ”Mojih misli ples”, svesno su se odlučili na nešto smeliji pristup koji obuhvata sintezu nekoliko umetničkih formi – muzike, plesa, fotografije itd. Logičan korak u tom smeru bila je i saradnja sa studiom CDC koji je već potvrđen u svim pomenutim disciplinama, a koji je bio zadužen za realizaciju videa. Veoma nam je drago što smo bili deo iste kolektivne umetničke vizije koju smo zajednički ispratili do kraja, a o rezultatima prosudite sami!

Kamera, fotografija, montaža i video produkcija – Đorđe Mihajlović, Snežana Arsić i Continuum Development Centre.