marei-vrijedi-li

Marei objavila novi singl – “Vrijedi li”

Mlada hrvatska glazbenica Marina Žužić, umjetničkog imena Marei, objavila je novi singl “Vrijedi li”.

MAREI je djevojka koja već godinama pjeva i predstavlja se kao izvođačica, a prethodnim singlom “Mjesec” se prvi put predstavila i kao autorica.

Nova pjesma je pitka i direktna i  zove se „Vrijedi li“. Autor teksta, glazbe i aranžmana je Danijel Damjanović, dok je MAREI ko-autorica teksta.

– Mislim da zaista nije teško poistovjetiti se s pjesmom jer svatko prolazi kroz slične odnose, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom ili nekom drugom. To su odnosi u kojima se ljudi toliko navežu jedni na druge, da postaje gotovo nemoguće pomisliti na odvojen život. Kao da je taj odnos sve promijenio i da ništa više ne može biti kao prije. I u svemu tome se čovjek pita: vrijedi li proživljavati bolne i teške trenutke, gubiti samopouzdanje i vrijedim li ja kao čovjek u ovom odnosu? A odgovor na pitanje svatko traži za sebe. – izjavila je MAREI.

Pjesmu prati i popratni video broj koji potpisuje Mladen Đaković i N.O. Production, a zamišljen je na način da ne stvara još jednu paralelnu priču s pjesmom, nego da sjetnim i pokretnim kadrovima pokaže ranjivost i izloženost o kojima pjesma govori.

Foto: Bernard Ritoša

 

Total
0
Shares
Previous Article
elliot-mrak

Elliot objavio novi singl i spot – "Mrak"

Next Article
Jazzmeia_Horn_2

Galerija | 35. Beogradski džez festival (22.-28.10.2019)