Share
Marija Šerifović 18. aprila u Sava centru

Marija Šerifović 18. aprila u Sava centru

Ogromno interesovanje za koncerte koji nose naziv “Druga strana ploče” iznenadilo je i samu Šerifovićevu koja nije očekivala da će gotovo ceo mart provesti pevajući u Sava centru, a sada svoje veličanstveni koncert prenosi i na mesec april.

Zakazan je novi termin 18. april za sve fanove koji nisu uspeli da dođu do karata je za predhodna četiri koncerta u Beogradu.

Jedna od najistaknutijih i najpopularnijih pop zvezda u region, Marija Šerifović istakla je da joj je ova dvorana omiljena u Beogradu zbog specifične atmosfere i bliskosti koju oseća sa publikom.

Ovi specifični koncerti su po mnogo čemu drugačiji od svih ostalih Marijinih nastupa u prethodnom periodu. Pored njenih hitova, ove posebne noći obožavatelji će imati priliku da uživaju u evergreen inostranim hitovima i domaćim pesmama njenih kolega koje Marija nikada do sada nije izvodila, a koje joj posebno znače.

Zbog ograničenog broja mesta očekuje se da će i ovaj koncert biti prilično brzo rasprodat i fanovi bi trebalo da požure sa kupovinom karata ukoliko žele da budu deo Marijine interpretativne čarolije.