Marko-Louis-Ninana

Marko Louis 15. i 16. novembra u Banjaluci počinje regionalnu turneju

Talentovani muzičar Marko Louis, zbog velikog interesovanja, najavio je i novi koncert u Banjoj Luci za 16.novembar. Novim singlom “Ninana” najavljuje treći serijal regionalne turneje pod nazivom “Beskraj Tour by Barcaffe” gdje će, za sad, posjetiti devet gradova a prva destinacija je Banja Luka!

Banjalučka publika je prošle godine na Demo Festu imala priliku da uživa u Markovom koncertu.

“Nisam znao da toliko ljudi u Banjaluci sluša i pjeva, moje pjesme. Nastup na Kastelu je bio jedno posebno iskustvo koje ću pamtiti! Nakon Demo Festa objavio sam novi album i sada je lijepa prilika da ‘Euridiku’ prvi put uživo predstavim publici u Banjoj Luci”, kazao nam je Marko.

Nova pjesma “Ninana” najavljuje njegov četvrti studijski album koji će se zvati “Sloboda”. Muziku za pjesmu “Ninana” potpisuje Marko Louis a aranžman je urađen u saradnji sa Markovim kumom, Nikolom Jezdićem. Tekst je napisao Stihomir Klepić, član grupe Helem Nejse sa kojima Marko već nekoliko godina sarađuje i stvara.

Spot za novu pjesmu je animiran i ilustracije talentovane Katarine Baćević pričaju ovu slatku, na kraju malo tužnu ljubavnu priču. Katarina je režirala i radila ilustraciju ovog spota a Nikola Filipović je bio zadužen za animaciju i montažu.

Pored nove pjesme koju izdaje za izdavačku kuću PGP, Marko Louis objavljuje na Youtube svoj novi koncertni snimak pod nazivom “Marko Louis Espresso Session by Barcaffe” kojim ujedno najavljuje početak svoje Balkanske turneje. Marko je na ovom koncertu predstavio svoje poznate pjesme u drugačijem svjetlu i akustičnoj izvedbi u intimnom ambijentu uz kafu i kolač.

Treća sezona regionalne turneje počinje 15. i 16. novembra u Banjaluci u Narodnom pozorištu RS i nakon toga slijedi prvi koncert u Makedoniji 28. novembra u Skoplju u MKC-u., 29.novembra nastupa u Nišu u Domu Vojske i posljednji koncert u ovoj godini održat će u Somboru 6.decembra u Narodnom pozorištu.

“Nastavlja se beskrajna turneja i svake godine posjećujem sve više gradova. Mnogo sam sretan da imam mogućnost da dijelim moju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije. Uskoro objavljujemo datume za gradove Novi Sad, Sarajevo, Ljubljanu, Zagreb i Beograd” , kazao je Marko za Klix..

Ulaznice za koncertu Banjaluci mogu se kupiti na biletarnici Narodnog Pozorišta.

Foto: Bojan Stevanović

Total
1
Shares
Previous Article
SIX PACK

SIX PACK 13. prosinca u Vintage Industrialu

Next Article
M.O.R.T.-We-are-born

M.O.R.T. objavio spot za singl “We are born”