Marko Louis objavio novu pesmu i spot “Zajedno”

Za muziku ne postoje barijere i upravo je ona ono što nam najviše prija ovih dana i baš zato je veliko i divno iznenađenje pripremio Marko Louis.

Posle velikog uspeha sa baladom “Kraj” u kojoj gostuje Lena Kovačević, Marko Louis je odlučio da nas sve opusti i razonodi pesmom “Zajedno”.

“Zajedno” je bržeg i vedrijeg ritma. Talentovani Marko stoji iza aranžmana I muzike, a ovaj singl prati i spot koji je kolaž snimaka različitih kultura i nacija, ali I isečaka iz života koji simbolišu solidarnost i ljubav.

Kao i svim drugim umetnicima kod nas i širom sveta, i Marku su otkazani svi koncerti. Muzičari nalaze načine da se povežu sa publikom i održavaju online koncerte. Tako je i Marko 26.marta održao koncert iz studija koji je uživo išao na njegovom Instagram profilu i Youtube kanalu i reakcije su bile veoma dobre.

Odlučio sam da održim online koncert na dan kada je trebao da bude moj koncert u Beogradu. Komentari i reakcija ljudi koji su prisustvovali live-u su bili sjajni i zajedno smo se odlično proveli. Ako već nismo mogli da budemo svi zajedno u Kombank dvorani bar smo bili umreženi preko interneta. Trenutna situacija me je insprisala da napravim pesmu koja bi bar na neki način pomogla svima nama da izvučemo ono najbolje iz trenutnog stanja. Sve je nastalo neplanirano. Posle online koncerta zbog zabrane kretanja ostao sam u studiju i rešio sam da snimim pesmu. Bio sam veoma inspirisan i završio sam je isto veče. Teskt je napisala moja drugarica Maja Radivojević, koja je tekstopisac za mnogobrojne moje pesme. Ona je takođe i kreirala video. Posle veoma pozitivnih reakcija na duet sa Lenom Kovačević sa pesmom „Kraj“, novu pesmu ću da računam kao treći singl za moj četvrti studijski album pod nazivom „Sloboda“ koji planiram da objavim do kraja godine.“, izjavio je Marko Louis i poručuje da uz osmeh na licu svi budemo odgovorni i da ostanemo kod kuće.

Pesmu „Zajedno“ Marko Louis je objavio za izdavačku kuću Magic records i biće dostupna na svim muzičkim servisima.

U spotu su i kadrovi sa Markovih nastupa, a spot možete pogledati na našem portalu.

Foto: Dragan Jereminov

Total
2
Shares
Previous Article
Bebè Na Volè Tanac za crnega vraga

Adam Semijalac a.k.a. Bebè Na Volè objavio novi album "Tanac za crnega vraga"

Next Article
Miloš Ratker Roze album Izolir trake

Miloš Ratker singlom "Roze" najavljuje album "Izolir trake"