Share

Marko Louis u Beogradu i Novom Sadu

markol
Design by Sanjin Ferušić

Beogradski kantautor Marko Louis u sklopu regionalne turneje pod nazivom “Beskraj Tour by Barcaffe” na kojoj promoviše novi album ‘Beskraj’ nastupiće 30.11. u Domu Omladine Beograda i 8.12. u novosadskom Firchie Think Tank Studiu.

Mnogo sam srećan da vam objavim prve datume turneje BESKRAJ

– 30.11. – Beograd – Dom Omladine Beograda
– 08.12. – Novi Sad – Firchie Think Tank Studio

Uskoro stižu termini za nove koncerte, a karte za Beograd i Novi Sad možete od ponedeljka da kupite na blagajnama Eventima u Beogradu i prodajne mreže Gigstix u Novom Sadu! Prvi kontigent karata će biti po promotivnoj ceni zato požurite,” stoji na fb profilu izvođača.

Marko Louis je postao poznat publici kao član benda Maraqya sa kojim je snimio dva albuma. 2015. godine uplovljava u solističke vode i izdaje svoj prvi solo album pod nazivom “SHINE ON ME”. Sa albumom je nastupao širom regiona a u aprilu 2017 izdaje svoj drugi album pod nazivom “BESKRAJ”. “Beskraj” nas uvodi u novi, zreliji zvuk koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Na albumu “BESKRAJ” se nalaze jedanaest pesama od kojih su devet dueti i za razliku od prethodnog, ovaj album je pretežno na srpskom jeziku. Na novoj “ploči” Marko je sarađivao sa poznatim umetnicima iz regiona kao što su Vasil Hadžimanov (Srbija, Makedonija), Vlatko Stefanovski (Makedonija), Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (BiH) i Božo Vrećo (BiH). Pored regionalnih kolaboracija, Marko Louis je sarađivao sa umetnicima širom sveta kao što su Tanu Saxena (Indija), Layth SidiQ (Jermenija, SAD) i drugi.

Koncert koji će se održati 30tog novembra u Domu Omladine Beograda otvara regionalnu turneju pod nazivom “BESKRAJ TOUR by Barcaffe”. Na koncertima možete da očekujete divne goste i beskrajno dobru atmosferu. Karte za koncert možete da kupite na prodajnim mestima Eventim-a i na blagajni Doma Omladine Beograda u pretprodaji po specijalnoj ceni.

Karte po promo ceni od 600 dinara za koncert u Firchie Think Tank Studiu možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX od danas 23.oktobra. Broj promo karata je ograničen!

  1. […] […]

Leave a Comment