Share
Martin Hadelan predstavio spot za novi singl ‘Sam svoja briga’

Martin Hadelan predstavio spot za novi singl ‘Sam svoja briga’

Mladi koprivnički kantautor Martin Hadelan spotom za singl ‘Sam svoja briga’ najavljuje debitantski album.

Nakon što se pjesma ‘Sam svoja briga’ prije nekoliko dana zavrtjela na hrvatskim radio postajama, snimljen je i video spot. Za snimanje, montažu i produkciju zaslužan je Dinko Šimac.

– Dinko je napravio izuzetan posao te mi je bilo odlično raditi s njim. Odabir lokacija i ideja koje smo imali prije, ali i tijekom snimanja, pokazale su se idealnima za vrstu emocije koju sam želio prenijeti videom. Smijeha na snimanju nije nedostajalo što je atmosferu učinilo izrazito ugodnom i opuštenom. Snimali smo u centru Koprivnice, na Šoderici i u prirodi oko Koprivnice – rekao nam je mladi glazbenik.

Martin gitaru svira od svoje 12. godine, a svoj stil gradi već prvim pjesmama koje je napisao sa 13 godina. Oduvijek je imao potrebu izraziti svoje osjećaje i razmišljanja kroz glazbu.

Pjesma Sam svoja briga nastala je ove godine i govori o uobičajenim ljubavnim temama i problemima.

– Pjesma govori o shvaćanju vrijednosti sreće, posebno u teškim životnim trenucima. Kada čovjek postane svjestan gubitka, treba uzeti u obzir sve što je pozitivno i dati sve od sebe da sačuva sreću – kazuje mlada nada.

S obzirom na njegov plodan autorski rad, ova je pjesma samo najava skorašnjeg albuma na kojem će Martin Hadelan pokazati sve što zna i umije.

Singl izdaje izdavačka kuća Intek Music.