Share
Mary May i izvedba pjesme “Somewhere Else” – u novom videu s Akustike

Mary May i izvedba pjesme “Somewhere Else” – u novom videu s Akustike

Sredinom travnja Mary May je zajedno sa svojim pratećim bendom priredila magično akusticiranje u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a upravo s tog nastupa je u video-obliku predstavljena izvedba pjesme “Somewhere Else”.

Tog utorka, 16. travnja 2019. godine, Mary May je zajedno sa svojim članovima benda – Lukom Čapetom na gitari, Marinom Živkovićem na saxu i Borkom Rupenom za bubnjevima, kreirala intimnu koncertnu minijaturu. Publici su tada u ovom posebnom izdanju predstavili nekolicinu pjesama s debitantskog albuma “Things You Can't Put Your Finger On”, a među njima se našla i već spomenuta “Somewhere Else“. Upravo je izvedba te pjesme oblikovana u novi Akustika Session video, za čije kreiranje su zaslužni Iva Pezić (video-snimanje) i Antonino Šimić (audio snimanje, mix, master).

Album prvijenac koji je objavila krajem prošle godine, ovoj je talentiranoj kantautorici donio niz hvaljenih osvrta, simpatije publike, kao i priznanje struke – kroz ovogodišnju nominaciju za nagradu Porin. Uz to, live nastupima skupina briljira, što je do sada pokazala i dokazala nizom koncerata koji su se prepričavali danima.

Jedan od takvih bio je nastup na Akustici u Rockmarku, a zasigurno će biti i na skorašnjem Tam Tam festivalu, koji će se od 21. do 28. srpnja održati na otoku Hvaru. Nastup Mary May i njenog benda zakazan je za četvrtak, 25. srpnja.