Share
Mary May promovira debitantski album 13.2. u Začaranoj Močvari

Mary May promovira debitantski album 13.2. u Začaranoj Močvari

Začarana Močvara predstavlja: Mary May, zagrebačka kantautorica promovirat će album prvijenac “Things You Can’t Put Your Finger On” 13. veljače u Klubu Močvara.

“Iako pjesme Mary May donose zamjetne količine tuge, ona nikad nije deprimirajuća, nego uznosita jer ju je ona uspjela izraziti, i time kao da je izrazila dio naše tuge”. Ovako govore o albumu koji će nam predstaviti Mary May s bendom na novom izdanju Začarane Močvare. Kritičari su se složili da se radi o velikom otkriću koje je došlo nenajavljeno i opilo nam sva čula i jednom on najljepših kantautorskih debi izdanja unatrag zadnjih deset godina, a mi vas pozivamo da nam se pridružite u srijedu, 13. veljače da zajedno uživamo u svih trinaest numera uživo u izvedbi Mary i njenog pratećeg benda.

Mary May se javnosti prvi put predstavila u travnju prošle godine singlom “Softest Tune” koji je jednoglasno osvojio kritičare. Uslijedili su nastupi na IndirektBloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla. Krajem listopada 2018. godine objavila je svoj album prvijenac “Things You Can't Put Your Finger On” koji je opravdao sva očekivanja te je od strane više portala proglašen među najboljim izdanjima 2018. godine. U živo svira s bendom kojeg sačinjavaju sjajni glazbenici Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Web: marymaymusic.comBandcampYouTube

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.

Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

SRIJEDA 13.02.2019. • VRATA 20:30 • POČETAK 21:30 • UPAD: 35 KN