Share
Max iz “Ljetnjeg kina”: Bez Divljana svet je siromašniji

Max iz “Ljetnjeg kina”: Bez Divljana svet je siromašniji

VladaD

Momci koji su poznati po svojoj veseloj muzici, dobroj svirci i specifičnom šmeku mora stižu u Beograd! “Ljetno kino” će 30 juna imati koncert a tim povodom smo pričali sa frontmenom Maxom Juričićem.

– Od početka juna smo na turneji i biće zanimljivo u nekoliko dana spojiti Brač, Zagreb, Beograd i Cavtat – kaže on pred koncert u Beogradu.

 Nastupaće na letnjoj sceni Bitefarta i kaže da im takva lokacija u potpunosti odgovara.
– ”Ljetno kino” je dizajnirano za takve prostore i nadamo se lepom vremenu, dragim ljudima i dobroj zabavi. Mi smo inače bend poznat po tome da prvi dolaze u klub, a zadnji odlaze, pa nakon svirke upoznamo nove ljude s kojima smo na istoj talasnoj dužini. Tako sledeći put kad dođemo već imamo prijatelje. I tako širimo svoj krug – priča Max.
Isto tako, za publiku u Srbiji, ali i celom regionu “Ljetno kino” je sastav koji se uvek dovodi u asocijaciju sa Vladom Divljanom. Pitali smo Maxa kako je došlo do toga da su uopšte počeli da rade i koliko im nedostaje kolega i prijatelj.
– Takav pristup i zvuk benda od prve se dopao Vladi Divljanu, a on kao frontman i njegove pesme savršeno su se uklapale u ideju inteligentne zabave. Bez Vlade Divljana i takve gospode svet je siromašniji i na nama koji smo još tu je da upremo još jače da popunimo prazninu – kaže Max.
Inače, oni su nedavno obradili kultnu pesmu Darka Rundeka “Ruke”, a u spotu se pojavljuju deca koja znakovnim jezikom (rukama) izvode numeru zajedno sa muzičarima.
blic.rs