Share
MENT objavio prva 24 izvođača za svoje peto izdanje

MENT objavio prva 24 izvođača za svoje peto izdanje

Peto izdanje trodnevnog zimskog festivala glazbene krativnosti  MENT održavati će se na različitim pozornicama u Ljubljani od 30. siječnja do 1. veljače 2019.g.

Objavljeno je prvih 24 izvođača iz 17 zamalja:

7AM (SI), AIMING FOR ENRIKE (NO), ÄTNA (DE), BEE BEE SEA (IT), CELESTE (FR), CHARLIE & THE LESBIANS (NL), ICEAGE (DK), IT IT ANITA (BE), JEANNE ADDED (FR), KATALENA (SI), LEWSBERG (NL), MOHAMA SAZ (ES), NOAIR (SI), PETER KERNEL (CH, CA), PORTO MORTO (HR), PTAKH_JUNG (UA), SCHMIEDS PULS (AT), SHISHI (LT), SIR CROISSANT (BA), SQUID (GB), SURMA (PT), TURISTI (RS), VIZELJ (RS), ZABELOV GROUP (CZ)

Glazbeni profesionalci udružiti će mozgove u potrazi za idejama kako poboljšati i inovirati glazbene konferencije prikazujući rezultate na kraju programa. Održat će se i okrugli stol u kojem će se preispitivati uloga izložbenih festivala i kreatora. U raspravu će biti uključeno i mišljenje slušatelja. Otkrivat će se novo, regionalno, mreža izdavača i sinkronizacija u Europi, a razgovarat će se i o duševnom zdravlju u glazbenoj industriji.

Najavljena su i prva dva intervjua s Claire O’Neill,  suosnivačicom neprofitne udruge A Greener Festival te s Natachom Padabed vlasnicom agencije More Zvukov koja predstavlja brojne uzbudljive, uglavnom istočnoeuropske izvođače koji nastupaju diljem Europe.

Ulaznice

Službena stranica

Facebook event