100 svetlosnih godina - Mimo Protokola

Mimo Protokola objavili spot za novi singl “100 svetlosnih godina”

Beogradski pankrok bend Mimo Protokola izbacio je uzbudljiv spot za svoj novi singl “100 svetlosnih godina”! Spot prati Ivanu koja, nakon raskida, na umu ima samo jednu stvar – da dođe glave Duciju! Dinamičnom poterom kroz šumu, goneći i loveći ga na sve moguće načine, njihova priča se bliži kulminaciji kako se ona približava njemu…

Mimo Protkola čine Dušan Duci Popović kao frontmen, gitarista i vokal, Nebojša Radovanović na basu i Isidora Ilić za bubnjevima. 100 svetlosnih godina je singl sa predstojećeg istoimenog albuma, čije se izbacivanje može očekivati u toku godine. U ulozi razjarene devojke nalazi se iskusna glumica Ivana Živković.

Ovaj filmski spot režirala je mlada rediteljka Anđela Tončev, a direktor fotografije bio je Vladimir Arsenijević. Za kostim i šminku bila je zadužena Tamara Toskić, a inspiraciju je delimično pronalazila u Naruto animeu i mangi, što će poznavaoci moći i da prepoznaju u nekoliko navrata.

Producent čitavog projekta bila je Sara Matić, a uz pomoć asistenta režije Kristine Savić, kao i asistenta kamere Ljubiše Jokovića, snimanje je završeno uspešno završeno za svega dva dana. U postprodukciji su finalni udarac zadali Rastko Ubović u montaži, kao i Aleksa Mirosavljević u koloru.

Projekat je izveden uz podršku Akademije Umetnosti u Beogradu. Mimo Protokola će i ovoga puta svoj singl imati pod okriljem izdavačke kuće Kontra rights.—

Singl 100 svetlosnih godina može se preslušati i preuzeti na sledećem linku.

Total
1
Shares
Previous Article
retrospektiva-singl-i-spot-kako-da-ti-kazem

Retrospektiva predstavila novi singl i spot "Kako da ti kažem"

Next Article
Magul - Magul 2

Objavljen je drugi album Magula