Misteriozni Whisper Scream objavio novi singl Loop

Misteriozni Whisper Scream objavio novi singl “Loop”

Whisper Scream novi je izvođač na glazbenoj sceni koji, kako mu ime govori, vrlo tiho priča o važnim temama o kojima bi se trebalo derati.

U prvom singlu “Lako je tako” Whisper Screamu se pridružio i jedan od najpoznatijih hrvatskih frontmena Mile Kekin. Došao je red i na drugi singl “Loop”. U singlu WS nažalost govori o svakodnevnici pojedinca te na neozbiljan način progovara o ozbiljnom problemu. Whisper Scream je autor glazbe i teksta te producent singla.

“Spot je svoje uzore tražio u Brechtu, Von Trieru i “black box” teatru, a je li ih našao nije nam poznato”, rekao je Mudri Brk. Scenarij i scenografiju potpisuju Whisper Scream, Glumac i Mudri Brk, a režiju, kameru i montažu Dinko Čvorić – Doringo.

Whisper Scream nema fizički oblik i identitet, riječ je o fluidnom strujanju glazbe i svijesti. Iako iza projekta stoji poznati glazbenik i producent, a u pjesmama mu se pridružuju brojni drugi glazbenici, izbjegavajući javni identitet, fokusira slušatelja na samu glazbu, što je u konačnici cilj svakog glazbenika.

Total
0
Shares
Previous Article
Uskoro srpsko izdanje knjige Please Kill Me

Uskoro srpsko izdanje knjige „Please Kill Me: necenzurisana usmena istorija panka“

Next Article
Proto Tip spotom za pesmu  Sve što boli proći će najavljuju promociju albuma Foto Aleksa Bartol 2

Proto Tip spotom za pesmu  "Sve što boli proći će" najavljuju promociju albuma