Mixed Up Mary Live in KSET

Mixed Up Mary najavljuju dark – noir poslasticu na Zagreb Design Weeku

Skupina Mixed Up Mary, koja je prošle godine predstavila hvaljeni album “Umolomni”, najavljuje koncert povodom ovogodišnjeg izdanja manifestacije Zagreb Design Week. Ovogodišnji program predstavit će viziju zvuka Dvadesetih – desetljeća koje nam slijedi, a glazbeni program manifestacije veoma je bogat i raznolik.

Zagreb Design Week je manifestacija koja godinama potiče razvoj hrvatskog dizajna, a dizajneri dobivaju priliku za izlaganje vlastitih radova, kao i za dobivanje novčane nagrade koja potiče nastavak njihovog rada. Osim dizajnerskih radova, već šestu godinu zaredom cijelu manifestaciju prati i bogati glazbeni program. Ove godine u sklopu manifestacije pozornicu će preuzeti noir-pop skupina Mixed Up Mary, 11. svibnja u Dizajn parku skrivenom iza Hale V Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Skupina Mixed Up Mary tako će uživo predstaviti pjesme sa svojeg hvaljenog debitantskog albuma “Umolomni”, kojeg su objavili u listopadu prošle godine.  Album donosi 11 autorskih pjesama i predstavila ga je naslovna pjesma “Umolomni” koju vodi jaka emocija i snažna melodija.

Osnovicu benda Mixed Up Mary čine supružnici Ana i Konrad Lovrenčić. Zajedničko životno putovanje i ljubav prema glazbi potaknula ih je da zajedno počnu stvarati i glazbu, a to stvaranje se pokazalo uspješnim. Ostatak članova sačinjen je od glazbenih kolega iz Konradove neposredne blizine – uskoro su im se pridružili klavijaturist Davor Zanoški i gitarist Erol Zejnilović iz skupine Elemental, a nakon nekog vremena i bubnjar Silvio Bočić (Mangroove, Darko Rundek).

“Publika od nas može očekivati odličan provod, dark – noir pop poslasticu, a nakon koncerta dijelimo besplatne i neprofesionalne dizajnerske savjete. Uzbuđeni smo, jedva čekamo i nadamo se da će publika doći u što većem broju!” poručili su Ana i Konrad Lovrenčić.

Jedna od pjesama na koncertu bit će i novi singl skupine Mixed Up Mary pod imenom “Moja bedra te pamte”, koja je, kao i cijeli album, prožeta slikovitom lirikom i emotivnom glazbom Ane Lovrenčić, umotanih u produkciju Konrada Lovrenčića. Mix i mastering izdanja napravio je Srđan Sekulović Skansi, a hrvatska publika album “Umolomni” može preuzeti u fizičkom izdanju ili ga slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu:

Zagreb Design Week svojim glazbenim programom ove godine predstavlja viziju zvuka Dvadesetih, desetljeća koje nam slijedi. Ovogodišnji glazbeni urednik festivala je Ilko Čulić, a vjerno slijedi temu ovogodišnjeg Zagreb Design Weeka: “Changing The Game – Nova budućnost”.  Osim benda Mixed Up Mary, na festivalu će zasvirati i bend Mangroove, a kroz šest dana festivala za glazbu se brine i devet odličnih DJ-a.

Ulaznica za glazbeni program uključena je u cijenu karte za Zagreb Design Week i to po cijeni od 25 kuna za dnevnu, a 100 kuna za festivalsku ulaznicu. Ista obuhvaća izložbu u Design parku, Market, predavanja i projekcije te glazbeni program. Sve dodatne informacije dostupne su na web i Facebook stranici Design Weeka Zagreb.

Foto: Petra Kovačević (KSET)

 

Total
0
Shares
Previous Article
prince

Ručno pisani memoar Princea bit će objavljen ove godine

Next Article
Florence The Machine - Jenny Of Oldstones

Florence + the Machine u Igri prijestolja – s pjesmom „Jenny of Oldstones“