Mixed Up Mary Live in KSET

Mixed Up Mary objavili “Live in KSET” video-serijal

Mixed Up Mary predstavljaju serijal live-videa s nastupa u zagrebačkom KSET-u!

„Slobodno mogu reći da mi je koncert grupe Mixed Up Mary bio duhovni doživljaj godine jednog ateista” – Srđan Sekulović Skansi

Noir-pop skupina Mixed up Mary objavu debitantskog albuma “Umolomni” obilježila je nastupom u zagrebačkom klubu KSET, u prosincu prošle godine. Koncert je zabilježen i slikom i tonom, stoga ovom prilikom predstavljaju “Live in KSET” – video-serijal izvedbi odabranih pjesama, dostupan putem njihovog YouTube kanala.

Izvedbe naslovnog singla “Umolomni” te pjesama “Moja bedra te pamte” i “Let” podsjećaju nas na magičnu koncertu večer kroz koju su Mixed up Mary zagrebačkoj publici 6. prosinca 2018. godine uživo predstavili svoj autorski materijal, okupljen na već spomenutom albumu prvijencu. “Drago nam je što je koncertno predstavljanje albuma bilo u KSET-u, koji nam je jako drag klub”, osvrnuli su se Mixed up Mary na taj nastup.

Kao dio publike ovog koncerta bio je i priznati producent Srđan Sekulović Skansi, koji se ovog nastupa prisjetio riječima: “Teško je napisati osvrt na neki koncert koji je bio meni osobno toliko dojmljiv, a da se ne upadne u zamku patetike. E pa jbga, pod cijenu da upadnem u tu istu zamku, slobodno mogu reći da mi je koncert grupe Mixed up Mary bio duhovni doživljaj godine jednog ateista.”

Debitantski album “Umolomni” skupina je predstavila početkom listopada prošle godine, pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Album donosi 11 autorskih pjesama, prožetih slikovitom lirikom i emotivnom glazbom Ane Lovrenčić, umotanih u produkciju Konrada Lovrenčića.

Ovim “Live in KSET” video-serijalom skupina se osvrće na prvo cjelovito predstavljanje albuma prvijenca uživo. Za snimanje videa zaslužan je Mario Borščak, za koncertni ton brinuo se Ante Zvonimir Stamać, dok je rasvjetu dizajnirao Andrija Santro. Video-editingom bavili su se Mario Borščak i Konrad Lovrenčić, koji je ujedno zaslužan i za audio-mix.

S albuma prvijenca skupina će kao vodeće singlove predstaviti još nekoliko pjesama, a u narednim mjesecima svoj autorski rad će predstaviti i koncertima diljem Hrvatske, o čemu će uskoro biti poznato više detalja. Album “Umolomni” je dostupan u CD obliku te putem digitalnih glazbenih servisa – CD i Digital.

Foto: Petra Kovačević (KSET)

Total
0
Shares
Previous Article
Pater Papula uz Egzorcizam najavljuje Prvu pričest

Pater Papula uz "Egzorcizam" najavljuje "Prvu pričest"

Next Article
Skunk Anansie 27. srpnja donose najveće hitove u Zagreb

Stadionski Skunk Anansie povratak u Hrvatsku