Mixed up Mary predstavio spot za novi singl ‘Zauvijek’

Nakon svog prvog EP-a „Rano je za sutra“ zagrebački bend Mixed up Mary predstavlja novi singl „Zauvijek“.

Mixed up Mary šesteročlani je chamber-pop sastav koji čine Ana Lovrenčić (Jazz natašte, Small change…) i Basist Konrad Lovrenčić (Elemental, Kries…), te gitarist Erol Zejnilović (Elemental), Davor Zanoški – klavijature, Ante Zvonimir Stamać – majstor zvuka i efekata, dok bubnjar Daniel Kadijević svira s perspektivnom mladom interpretatoricom Luce.

Bubnjevi su snimani u Funhouse studiju, vokal u studiju Vibra/Vibe, a gitara i bas te mix snimljeni su i napravljeni u Element studiju dobrostivošću Luke Tralića Shota.

„Zauvijek“ je ljubavna balada koja od ljubavi ne bježi ni kad je ljubav otišla od nje. Singl prati i intrigantni videospot, koji je i ovaj put režirala Ana, a koji ruši neke tabue i poziva slušatelja/gledatelja da preispita svoju svijest. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma.

Scenarij i režija – Ana Lovrenčić, snimatelj – Nevio Smajić, pratilac kamere – Mario Borščak i montaža – Konrad Lovrenčić i Mastering – Igor Malečić, Meisterwerk Productions.

Glumci koji se pojavljuju u spotu su Ana Lovrenčić, Tomislav Noršić, Ana Katulić, Anita Pukanić, Daria Prnjak.

Kao i na prethodnom EP-u, bend i dalje veliku pozornost posvećuje lirici, koja je duboka, čak i neuobičajena za domaći pop/mainstream.  

Total
0
Shares
2 comments

Comments are closed.

Previous Article

Preminuo Ante Perković poznati rock kritičar, novinar i autor više publicističkih djela

Next Article

Intervju - Luka Tralić (Elemental)