Share
Mnogi Drugi poklanjaju svoj dokumentarni film „Dok nas glazba ne rastavi“

Mnogi Drugi poklanjaju svoj dokumentarni film „Dok nas glazba ne rastavi“

Zagrebački bend Mnogi Drugi, nakon odlične promocije dokumentarnog filma „Dok nas glazba ne rastavi“, u režiji Anite Nadj, u Kinoteci 19. listopada ove godine, odlučili su darovati svojoj publici dokumentarac o njima.

„Inače, dokumentarci se rade za bendove koji su na vrhu karijere ili na zalasku, no pošto smo u 21. stoljeću u kojem je sve nekako naopako – predstavljamo vam dokumentarac o bendu koji je tek počeo“ – rekao nam je pjevač Martin Mandir.

„Dokumentarac “Dok nas glazba ne rastavi” autorice Anite Nadj možemo gledati kao početak druge etape ovog benda. Film prati sedmoricu u njihovom pomaknutom svijetu punom melodija i igre riječima, kroz tri godine festivala i klupskih svirki, a razgovori su popraćeni snimkama s koncerata te situacijama prije i poslije nastupa. Suvišno je napominjati koliku vrijednost donosi mogućnost da publika na taj način pronikne u dušu benda…“
( Glas.ba )

Film je dostupan na youtube kanalu benda, a osim filma, Mnogi Drugi najavljuju i novi singl koji će objaviti početkom iduće godine.

Foto: Anita Nadj