Mnogi Drugi predstavili novi singl "Dimtafon"

Mnogi Drugi predstavili novi singl “Dimtafon”

Zagrebački bend Mnogi Drugi upravo je objavio četvrti singl s najavljenog drugog albuma. Riječ je o Dimtafonu, veseloj pjesmi kojom se Mnogi Drugi žele vratiti u neka jednostavnija i sretnija vremena. Stanje svijeta me smeta i Ja bih ispočetka neki su od stihova kojima Mnogi Drugi daju svoj osvrt na današnji svijet i pozivaju na promjenu koja treba doći iznutra.

Ključ održavanja zdrave psihe u ovim vremenima je eskapizam,” kažu iz benda,opet smo pobjegli u šumu i pokušali napraviti jednostavan i pozitivan video spot koji u potpunosti odgovara duhu pjesme.”

Režiju spota povjerili su Kristijanu Protulipcu koji je ideje članova benda spojio u smislenu cjelinu, dok se za cjelokupnu produkciju pobrinuo Izvan fokusa. Miks i mastering Dimtafona potpisuje Ante Prgin Surka, a Mnogim Drugima opet su se priključile Nika Starčević i Tea Anzulović na pratećim vokalima.

Unatoč nepogodnoj godini za glazbenike i izvođače, Mnogi Drugi nastavljaju sa snimanjem: “Obzirom na cjelokupnu situaciju s Koronom, odlučili smo stati na loptu s koncertima i posvetiti se u potpunosti novom materijalu i dovršetku drugog albuma koji bi trebao izaći sredinom iduće godine. Želja za svirkama raste iz dana u dan i veselimo se novim nastupima kad se vratimo u normalu.

Total
1
Shares
Previous Article
Glazba podupire dva milijuna radnih mjesta

Glazba podupire dva milijuna radnih mjesta

Next Article
Ukleti Dukat predstavio debi singl "Kada budeš išo preko"

Ukleti Dukat predstavio debi singl "Kada budeš išo preko"