Share
Moby najavio izlazak memorara “Then It Fell Apar”

Moby najavio izlazak memorara “Then It Fell Apar”

Američki muzičar Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby najavio je izlazak memorara “Then It Fell Apart” za 2019., piše The Rolling Stone.

“Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih”, napisao je Moby na twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017. “Porcelain: A Memoir”.

“U ljeto 1999. Moby je objavio album “Play”. Poput albuma koji definiraju generaciju, ‘Play’ je bio sveprisutan i katapultirao je Mobya u superzvijezde. Odjednom se družio s Davidom Bowiejem i Lou Reedom, Christinom Ricci i Madonnom, uzimajući ecstasy za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo”, stoji u saopćenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. juna 2019., prenosi Hina.

Poznati američki komičar i voditelj Stephen Colbert rekao je za “Then it fell apart” da “nekako ta hronika duge, tamne noći duše uključuje smiješne priče u kojima su Trump, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika”.