Share
Them Moose Rush objavili spot za pjesmu ‘Dumadu Honey’

Them Moose Rush objavili spot za pjesmu ‘Dumadu Honey’

Nakon što su pjesmom “Radio Violence” najavili izlazak novog albuma, sjajni bjelovarski prog noise rockeri Them Moose Rush novim videom nagoviještavaju da se dugo očekivani trenutak u potpunosti približio.

Dumadu Honey je novi singl sa albuma “Don’t Pick Your Noise”, koji će javnosti biti predstavljen 9. ožujka 2018. Za izdavanje albuma zaslužna su čak tri izdavača – TMR recordsDostava zvuka i Dirty Old Label. I ova pjesma daljnji je dokaz da Them Moose Rush nastavljaju u svom tipično netipičnom stilu. Super catchy riffovi, suludi breakovi i unikatni vokal samo su neki od dijelova njihovog stvaralaštva čiji je krajni rezultat suživot naizgled nespojivog – avangardne glazbe s jedne i pop melodija s druge strane.

Them Moose Rush su odličan dokaz da je navedeno moguće i da zvuči fantastično. A da takva glazba dobije i sjajnu vizualnu podršku zaslužan je redatelj Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji je svojom vizualnom vizijom stavio zadnju kockicu u mozaik zvani Them Moose Rush

U Dora Maar studiju instrumente je snimao Miro Kadiljević, a vokale je snimao te masterizirao i miksao pjesmu Mark Mrakovčić.

 

 

  1. […] albuma je nedavno predstavljen i furiozan video za singl „Dumadu Honey“ pod redateljskom palicom Dinka Šimca (Beyond Pines Films) kojem je prethodio video za singl […]

Comments are closed.