Share
Moreuz predstavio novi singl ’’Lidija’’

Moreuz predstavio novi singl ’’Lidija’’

Članovi beogradske rok grupe Moreuz najavljuju nove aktivnosti u 2020. godini, a prva je sveže objavljeni singl za pesmu ’’Lidija’’ koja će u skorijem periodu dobiti i prateći spot.

Za miks pesme zadužen je Matej Zec iz Riječke grupe LET 3.

’’Lidija’’ je drugi singl koji je objavljen, a koji ce se naci na drugom albumu Moreuza koji mozemo ocekivati krajem 2020.

Podsecanja radi, u avgustu 2019. Moreuz je objavio spot za pesmu ‘’Tamni grad’’ koja je prvi singl sa najavljenog drugog albuma.Reziju je poptisala mlada i talentovana beogradska reziserka Marija Spasic.

U martu 2017. grupa je objavila debi album ‘’Moreuz’’ za izdavacku kucu Odlican Hrcak.Za 5 pesama sa ovog albuma uradjeni su spotovi, a najzapazenija pesma sa ovog albuma je ‘’Kako to da’’ koja je osim preko elektonskih medija, znacajnu minutazu dobila i na regionalnim radio stanicama.Publicitetu pesme je doprineo i prateci spot u kojem bend postovanje prema lepoti zenskog tela iskazuje kroz akt prelepe devojke.

Pored ‘’Kako to da’’ uradjeni su  i spotovi za pesmu ‘’Sve sto imas daj mi’’, ‘’Ugriz djavola’’, ‘’Marta’’ i ‘’U zivom pesku’’, a spot za pesmu ‘’Sve sto imas daj mi’’ clanovi benda predstavljaju kao omaž zivotu, ljubavi i lepoti stvaranja prikazan kroz autenticnu pricu o beskucnicima.

Osim novih pesama Moreuz za 2020. godinu najavljuje i mnogo koncertnih aktivnosti.