moreuz

Moreuz predstavio spot za pesmu “Sve što imaš daj mi”

Beogradski pop-rok bend Moreuz objavio je album prvenac istoimenog naziva u martu ove godine, a trenutno je aktuelan spot za pesmu “Sve što imaš daj mi”.

– Spot priča priču o beogradskim beskućnicima. Teška tema je obrađena na vrlo zanimljiv filmski način, sa dahom optimizma koji provejava kroz crno-beli milje Vukove stanice. Zanimljivo je da su uloge beskućnika glumili upravo članovi benda – kaže Ilija Šetka, pevač i gitarista benda “Moreuz” koji je album prvenac istoimenog naziva objavio u martu ove godine.

Članovi benda su još Dejan Janić, gitara i Andreja Jovanović, bubanj, a na albumu su objavili devet pesama, od kojih je osam autorskih čije tekstove potpisuje Ilija Šetka, a muziku su komponovali svi članovi benda zajedno. Preovlađuje klasični rok koncept sa bubnjem, basom i gitarama, a pesme muzički podsećaju na zlatna vremena 80-tih i 90-tih, kada je domaća muzika iznedrila stotine dobrih pesama koje se i dan danas rado slušaju.

Pored same pesme, koja je ključ i poenta svega, članovi benda “Moreuz” se ozbiljno bave i produkcijom svojih video spotova, uglavnom potpisuju scenarija, a neretko ih i režiraju ili korežiraju. Bend je u pripremi snimanja još dva spota za pesme „Lepa si“ i „Ugriz đavola“, a uporedo vredno radi i na novom albumu koji je planiran da bude izdat sredinom naredne godine.

blic.rs

 

Total
0
Shares
Previous Article

Jovan Matić, frontmen Del Arno Benda: "Još uvek ima nade"

Next Article
manntraa

Marko Matijević Sekul (Manntra): "Meridian je neka prekretnica u radu benda"