DLM - Deca loših muzičara - photo Dušan Mirković

“Mortal Kombat”, “Bjesovi” i “Deca loših muzičara” večeras u Aleksincu

Na večerašnjem besplatnom koncertu na stadionu “Taš” u Aleksincu, sviraće rok grupe – “Mortal Kombat”, “Bjesovi” i “Deca loših muzičara”. Podržaće ih i lokalni bendovi “Crveni Karton” i “Bamper iscelitelj”, a svirka počinje u 19 sati.

“Mortal Kombat” je metal-pank bend iz Beograda koji postoji od 2009. godine, poznat po tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima. Na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva. Poznati su po pesmama “Nemoj biti emo”, “Hipsteri”, “Teški metal”, “Pauk čovek”, “Mala”.

Sviraće i hard-rok grupa “Bjesovi” iz Gornjeg Milanovca, koja je nastala krajem osamdesetih i zvala se “Bader Majnhof”, ali su zbog pritiska gradske vlasti menjali ime. Neki od njihovih hitova su pesme “Kiša”, “Bolje ti”, “Kad mi stane dah”.

Fank-rokeri “Deca loših muzičara” iz Beograda su bili jedni od najpopularnijih bendova devedesetih godina. Od njih publika može da očekuje poznate pesme “Zeka”, “Dobar dan”, “Palidrvce”, “Prolećni dan” i druge.

Osim njih, na koncertu “Srbija rocks” sviraće i aleksinački bendovi “Crveni karton” i “Bamper iscelitelj”.

Prva u nizu “Srbija rocks” manifestacija održana je prošle godine u Aleksincu i bio je to doživljaj za pamćenje! Program će ove godine biti još bogatiji i atraktivniji, a ulaz, kao i prošli puti, besplatan – navode organizatori.

Koncert organizuju “Evolution Production”, u saradnji sa Centrom za kulturu i umetnost Aleksinac.

juznevesti.com

Total
0
Shares
Previous Article
Pro-Pain

Više od 1800 ljudi na Tvrđavi prve večeri Bedem Festa

Next Article
50 hiljada gramofonskih ploča

Više od 50 hiljada gramofonskih ploča digitalizovano i dostupno na internetu