Share
Mostar Summer Fest raspisao konkurs za volontere

Mostar Summer Fest raspisao konkurs za volontere

mostar

Mostar Summer Fest ove godine, tačnije 24 i 25. juna priprema još jednu nezaboravnu, energičnu i jedinstvenu zabavu pod otvorenim nebom na lokaciji industrijske zone grada Mostara.

U nekoliko dana industrijsku zonu će pretvoriti u festivalski grad otvoren za sve ljude sjajnog raspoloženja i pozitivne energije. Kako bi u tome uspjeli i ove godine su odlučili dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz Mostar Summer Fest program volontiranja, a sudeći po iskustvima volontera iz prethodnih godina, nekoliko dana provedenih s organizacijskim timom u kreiranju Mostar Summer Festa postaje najljepši mogući početak ljeta.

“Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu.

Za one koji su zainteresovani dovoljno je da navedu razlog zašto baš njega ili nju trebaju uzeti kao volontera i uz svoju fotografiju pošalju na mail info@mostarsummerfest.com ili u inbox njihove službene Facebook fan stranice na www.facebook.com/MostarSummerFest. Natječaj je otvoren od 12. do 31. aprila u ponoć.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UWf01x4CNkE&w=854&h=480]

oslobodjenje.ba