„Moto Fest Banjaluka 2018“ 25. i 26. maja

I ove godine u organizaciji MK Stršljen, 25. i 26. maja u Banjaluci će biti održan drugi po redu „Moto Fest, Banjaluka 2018“.

Već nakon prve godine održavanja, ovaj događaj je imajući u vidu postavljene ciljeve i zadatke ispunio planirana očekivanja i tokom dvodnevnog trajanja Banjaluku učinio mjestom okupljanja I druženja velikog broja bajkera iz BiH, cijele regije i inostranstva.

I u narednoj godini nastavljamo u istom pravcu, primarni cilj Moto Festa ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u gradu na Vrbasu.

Programski raspored pored moto sajma, muzičkog programa u okviru kojeg će nastupiti najpoznatija imena regionalne muzičke scene, izložbi, stunt vožnji, izbora/nagrada za najbolje motore i moto klubove, te zabavni program, biće upotpunjen i sa novim atrakcijama i sadržajima, koji će sigurni smo i naredne godine Banjaluku učiniti epicentrom zabave i najboljeg provoda za ljubitelje dvotočkaša.

Sve informacije, najave i dešavanja u vezi sa “Moto Festom, Banjaluka 2018” možete pratiti na zvaničnim stranicama događaja:

Web: http://mkstrsljen.com/motofest/
FB: https://www.facebook.com/motofestBL/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCrObTnyKqZFFFk-6jOXvT7g
Twitter: https://twitter.com/MotofestBL
Instagram: https://www.instagram.com/motofestbanjaluka/

 

Total
0
Shares
Previous Article

Milčo Mančevski na čelu žirija 46. FEST-a

Next Article

Objavljen prvi trailer druge sezone serije 'Jessica Jones'