Motofest Banja Luka 2019

Moto Fest Banjaluka 2019: Goran Bare i Majke, Električni orgazam, Partibrejkers i drugi na tvrđavi Kastel

Treću godinu za redom Banjaluka će biti domaćin „Moto Festa, Banjaluka 2019“ koji i ove godine 24. i 25. maja za bajkere iz zemlje, regiona, ali i inostranstva donosi bogat i sadržajan program u gradu na Vrbasu.

Organizator događaja MK Stršljen nastavlja u istom pravcu i primarni cilj Moto Festa ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u gradu na Vrbasu. Veliki broj bajkera koji je prethodnih godina učestvovao na ovom događaju potvrđuje prednosti Banjaluke u okviru ove ponude, ali i priliku za dalji razvoj i promociju moto turizma i moto sporta. Zahvaljujući pozitivnim reakcijama od prethodnih godina, već sada su stigle potvrde iz partnerskih moto klubova i očekuje se da će i ove godine Banjaluka ugostiti između 3000 i 4000 bajkera.

Sve posjetioce Moto Festa i ove godine očekuje bogat i sadržajan dnevni i večernji program. Osim što su ostali vjerni kvalitetu, organizatori su ostali vjerni i jednoj od najljepših banjalučkih lokacija tvrđavi Kastel, na kojoj će se i ovoga puta realizovati svi sadržaji. U okviru dnevnog programa, Moto Fest nastavlja dobru saradnju sa najpoznatijim svjetskim moto brendovima, koji će i ove godine na moto sajmu predstaviti svoje najnovije modele.  Za adrenalinski doživljaj u dnevnom terminu ostaju zaduženi stunt vozači, među kojima će se ove godine naći i Dejan Špoljar, kao i svi bajkeri koji će u zajedničkom defileu banjalučkim ulicama, pokazati da je Banjaluka grad – prijatelj motora i ljubitelja dvotočkaša.

Večernji sati biće rezervisani za dobru muziku i najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene. Za odličnu atmosferu ove godine zaduženi su Električni orgazam/Goran Bare i Majke/ Atomsko sklonište/Let 3/YU grupa/Partibrejkers. Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan.

Programom Moto Festa će biti obuhvaćeni i mnogi drugi sadržaji, kao što su: izložbe, stunt vožnje, izbor/nagrada za najbolje motore i moto klubove, bikerske igre… Bajkeri će još jednom pokazati da imaju veliko srce, te će  ove godine kroz realizovane aktivnosti i saradnju dio sredstava biti doniran Udruženju oboljelih od hemofilije, za djecu oboljelu od ove bolesti.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg Moto Festa dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com . Na ovom linku možete pogledati najavni promo video Moto Fest 2019:

Total
0
Shares
Previous Article
The Shiver Announce The Reissue Of Adeline Via Wormholedeath

The Shiver Announce The Reissue Of "Adeline" Via Wormholedeath

Next Article

Galerija: 25 godina od Nirvaninog koncerta u Ljubljani